Nábor nových členek pro sezónu 2016/2017

Září 01, 2016 od v Akce, Cvičení, Nad Bazénem, Novinky, Pod Bazeném

POZOR!

Nábor nových členek pro sezónu 2016/2017

Pro každého kdo se rád hýbe, pohybuje v super kolektivu a rád by se během školního roku účastnil mnoha pohárových soutěží, vystoupení, zimního a letního soustředění a spousty další zábavy..

Pro rodiče, kteří nevědí co si počít se svými neposednými ratolestmi a pro samotné maminky, které rády tančí..

A proč se přidat právě k nám?

  • u nás nikdo není náhradníkem, poznáte spoustu nových kamarádek,
  • cvičení je zábava, každou sezónu se účastníme spousty závodů,
  • soustředíme se v zimě, v létě a utužujeme kolektiv J,
  • každoročně se ve velké parádě loučíme se sezónou a to nejen s dětmi, ale i s jejich rodiči, protože jsme bezva parta!
  • Navíc aerobní cvičení má příznivý vliv na zdraví, zlepšuje celkovou účinnost kardiovaskulárního systému a výrazně snižuje riziko vzniku civilizačních chorob.

Aerobic centrum Pardubice se juniorskému aerobiku věnuje již 15 let a jeho trenérky jsou proškolené nejen odbornými specialisty, ale především zkušenostmi z předchozích sezón.

 

Kam se zařadím a kdo mě bude trénovat?

Zakladatelkou Aerobic centra Pardubice je Iva Jebálková, která drží ochrannou ruku nad všemi týmy. Takže pokud máte zájem se k nám přidat, neváhejte ji kontaktovat (viz níže)!

Trenérkou našich nejmenších předškolaček JUNIOR I. (4-6 let)  je hodná „teta“ Mirka, která už se moc těší na všechny růžové princezničky a to vždy v úterý od 17 hodin v AC nad bazénem, kde se společně naučí všechny základní aerobní kroky, ale také si užijí spoustu zábavy při vymýšlení opičích drah a podobných pohybových aktivit.

Lea vládne nad kategorií JUNIOR II. (6-8 let) tady trénujeme již 2x týdně (ale také si ještě na trénincích občas pohrajeme), vždy v pondělí a ve středu od 16 hodin v AC ČSOB. Je to dřina, ale ty medaile na soutěžích vážně stojí za to! J

Starší kategorii JUNIOR III. (8-10 let) si pro tuto sezónu přebírá Eva, která se už nemůže dočkat, až se vrátí zpět do sedla! Středa od 17 a pátek od 16 hodin v AC ČSOB.

Nově vybudovaný tým JUNIOR IV. (11-13 let) nám povede úplně nová a moc hodná trenérka Karolína až z Moravy. Ale nenechte se zmást, když začne trénovat, tak i reproduktory nám v tělocvičně skáčou, jak ona píská! Tak v úterý od 18 a ve čtvrtek od 16 hodin v AC ČSOB na značkách děvčata.

JUNIOR V. (13 -15let) a trenérka  Aneta – to je kapitola sama o sobě. Nerozlučná „dvacítka“ trénuje nově pondělí a středy od 18. hodin v AC ČSOB.

   Pro starší děvčata, která mají taneční základ je tu JUNIOR VI. (16-20 let) s Alicí, který má                 lekce v AC nad bazénem v úterý od 18.00 a v pátek od 17.00. Naše nejstarší slečny kromě    soutěží vystupují a nabízejí program na plesy, společenské i sportovní akce.

JUNIOR VII. (20-99 let) nejen pro maminky našich juniorek, ale pro všechny dámy, co se rády hýbou, tančí a vystupují – každou neděli v AC nad bazénem od 20.00 se na Vás těší Alice.

 

Neváhejte nás kontaktovat na tel. čísle 777 233 999 nebo e-mailu aerobic@aerobicpce.cz

Omlouváme se, přidávání komentářů je nyní pozastaveno